Mar 19, 2017, 11:20 PM

И по-далеч. 

  Poetry » Love, Free verse
533 0 0

Бих умряла

Хиляди пъти за теб

въпреки, че не ми принадлежиш.

Бих умряла,

заради твоята косвена красота,

която не се променя

въпреки годините,

който изминават.

И ти си

все по-далеч

от мен...

И по-далеч, 

И по-далеч.

 

Дните минават.

Ти се губиш

някъде.

Спомените кръговрата ги

завърта

Някой ден

Дано пак

Всичко се случи отново!

 

Погледа и всичките

Здравей!

както преди...

 

Завинаги.

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??