Feb 1, 2010, 5:25 PM

И преваля нощта... 

  Poetry » Other
669 0 10

Премалява нощта,

неподвила е крак.

А над нея луната току

се облещи

из под снежен калпак.

Натежават очи. Непокорни клепачи

се притварят – сякаш някакъв знак.

И преваля нощта...

Утрото, начумерено,

я замеря с звезди – звездопад...

Неуморни, и как ?!

Пеят първи петли,

а нощта се изнизва на пръсти

като някаква вещица...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??