Jun 6, 2013, 10:31 AM

И ще взема да хвана гората 

  Poetry » Humour
3411 2 23


Нещо взе, че ми кипна под веждата
и сега ще затръшна вратата,
ще си метна на рамо надеждата
и ще взема да хвана гората.

Нека всички си хапят езиците
и протестно да клатят главата,
във фонтан ще си хвърля жълтиците,
а пък после - ще хвана гората.

Който ще да ми мие чиниите
и полива във къщи цветята,
колелото ще яхна, ще видите -
още днеска! И хващам гората.

Да завъдят молци и хлебарки
панталонът, сакото, полата...
Аз коприва ще ям с манатарки,
само нека да хвана гората.

Не ми трябва ни грим, ни прическа,
ето - пуснах си вече косата.
Статус "Дим да ме няма", от днеска!
Който пита за мен - съм в гората! :)

Павлина Соколова

 


© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??