Jun 8, 2017, 2:31 PM

И след като.. 

  Poetry » Love
416 3 4

И след като се любим да те питам,
от въглени на страсти, след пожара,
когато изморени ще утихнем –
какви ли други чудеса ще стават?...

 

Аз знам, че вероятно ще заплачем,
сълзите, натежали ще се стичат,
от радост, че душите сме събрали,
телата ни с любов ще се обличат...

 

Деня ще ни прегърне с тиха нощ,
ще пием по едно и ще запалим,
и дълго ще говорим за живот, 
във който двама с тебе ще останем...

 

А после ще е нежно. Много бавно. 
тогава ще целувам от обичане.
Когато бъда в теб, ще ми е жадно,
от теб ще пия сладко. До протичане...

 

Не вярвах аз на бялата магия,
ти, сгушена във мене ще заспиваш.
и всеки сън без теб ще го изтрия,
защото си дошла да ме обичаш!...

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
26.05.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??