May 30, 2010, 11:28 PM

И след толкова години... 

  Poetry » Love
1375 0 40


Най-добрите ми години

си отидоха без тебе.

Липсвах ти и аз безумно.

А си бяхме тъй потребни...


Във очите ми лазурни

славей бе, но не летеше...

Онемяха мойте струни

без ръцете ти горещи.


Зажадняла съм пустиня -

чакам твоя дъжд пороен...

И след толкова години

ти си мой и аз съм твоя.





© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??