Sep 23, 2011, 10:56 PM

И съм 

  Poetry
999 0 21



По миглите ти се разхождам

с дъх,

роша кичурите непослушни

с пръсти.

Засипвам лицето ти с целувки бързи,

а влагата след тях

за мен те прави още по-неустоим.

С дъха си подсушавам,

с целувки мокри

отново следи оставям...

Приятно ми е всяко докосване

до теб.

Обгръщам те…

в мен е тихо,

ведро,

топло…

 

… и съм полъх,

и съм кротък летен дъжд…

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??