Jan 5, 2008, 8:34 PM

И ти ще страдаш 

  Poetry » Love
594 0 7

Как да забравя тази обида,

как да простя твойте лъжи,

как да те обичам, когато сърцето ми кърви?

Това ли заслужаваше това сърце

или ти постъпваш така със всички, не можа да разбере.

И ти ще страдаш и ще плачеш,

а аз ще те гледам отвисоко,

ще  искаш малко жалост,

но не ще я намериш от човека,

когото някога уби с лъжите си...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??