Мълчах. И скривах надълбоко
обидата и моя яд,
но в мене се натрупа болка
и тъмни мисли ми тежат.
И може някак неочаквано
сърцето да не издържи,
на ъгъла да те причака,
да те простреля със сълзи...
Не искам да ти правя рани.
Не искам повече тъга.
И всички думи премълчани
заравям тайно във снега.
© Елица Ангелова All rights reserved.