Jul 31, 2018, 1:39 PM

И в теб живеят триста откачалки 

  Poetry » Other
564 9 25

Кой беше той,  баронът, откачения?
От блатото се вадил за косата.
Приличаме си, няма тук две мнения.
И лудостта му май ми е позната.

 

Идалгото със шлема си, ръждивия,
за мене пази мелница най-злата.
И в мене смелостта си, преоткрива я.
И като него не съм в ред с главата.

 

Когато Марс ти е планета - водеща,
а бил ти е живота все сред жалки
превръщаш се във лудница, но ходеща
и в теб живеят триста откачалки.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??