Aug 3, 2009, 5:25 PM

И всичко пак е същото (с видео) 

  Poetry » Love
914 0 12



И ВСИЧКО ПАК Е СЪЩОТО

 

Отиваш си. Връщаш се.

А аз съм тук

и чакам те.

Има те и няма те.

Но в мене си

пак същата.

Желаеш ме. Отблъскваш ме.

Рониш пак

сълзи за мен.

Липсвам ти. Омръзвам ти.

Така редят се

нощ и ден.

Обичам те и мразя те.

Това навярно е

проклятие.

Близо си, а си далеч.

Отдавна спряло е

сърцето ми.

Отиваш си. Връщаш се.

И всичко пак

е същото.

 

               Изпълнение на живо:   Видео >>>

 

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??