Jun 27, 2009, 6:14 PM

И вярата тихо се рони... 

  Poetry
506 0 11

Прииждат черни облаци от страх

и стъмва се в мечтата,

а спомените недохранени

прибират се в гнездата.

 

Надеждите листенцата затварят,

а чувствата в хралупите се скриват...

И гонят се съмнения-светкавици

и нови истини извират.

 

Не стихва на вината вятърът

и крехки мисли кършат клони.

Едно несбъднато очакване...

И вярата тихо се рони.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??