Dec 14, 2022, 11:47 AM

И закъснял, и подранил 

  Poetry » Love, Other
516 6 8

    Аз в този свят съм закъснял,

за следващият подраних.

 

Макар и в теб любов познал

    аз в този свят съм закъснял.

И не напразно плам отдал

роди се с тебе моят стих.

 

    Аз в този свят съм закъснял,

за следващият подраних.

 

Натрапва нещо в мен без жал

    " Аз в този свят съм закъснял... " ,

но с порива си засиял

за бъдещето те открих.

 

    Аз в този свят съм закъснял,

за следващият подраних.

 

След време ще е израз вял

    " Аз в този свят съм закъснял... "  ,

че в нов живот за нас изгрял

не бих пропуснал те, не бих.

 

    Аз в този свят съм закъснял,

за следващият подраних.

 

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??