Nov 5, 2015, 5:27 PM

И започнах да градя върху руините от себе си 

  Poetry » Phylosophy
525 0 0

Не искам да съм пленник
на страха
на болката 
и на безсилието
не желая да стоя и чакам
просто да се свърши
просто да изчезна
все едно не ме е имало
искам да живея с пълни сили
искам да творя
да се смея 
да обичам
да съм себе си
За избавление копнея
от този ужас
който ме сковава
който ме затваря в клетка
и ме прави
слаба
и сама
и неразбрана
не желая да съм 

бреме за околните
не искам да съм 

най-заклетият си враг
казах стига
и започнах да градя
върху руините от себе си

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??