Mar 1, 2015, 10:20 PM

Идеал 

  Poetry » Love
872 0 15

Връх… от стихии набразден –

горд мъж със сурово чело,

от силна майчица роден,

 

но готов да коленичи

пред най-нежното кокиче…

 

Душата ми целуне ли,

любими ще го нарека,

на него ще я посветя.

 

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??