В дискотеката отново
влизат всички с гръм.
В луди танци пак се вихрят
и отбягва ги сънят.
С прическа на певица,
с тъмносини очила,
с дълбоко деколте
и с късата пола -
пристига новата звезда.
Изпод молива й черен
блесват пъстрите очи.
И прилежно оцветени,
лъскат ноктите й.
Тя е много талантлива,
тя във всичко е добра.
Няма спор, това е -
идеалът за жена!
Тази вечер на купона
ще блести сред всички тя.
Ще танцува до полоуда,
ще покаже и бедра.
И с погледът изкуствен
хвърля огнени искри.
С готовност тя се включва
в леки флиртове дори.
А щом капанът щракне
и оплете се някой мъж,
тя внезапно си отива
като топъл летен дъжд.
Само споменът за нея,
в най- красивите мечти,
ще проблясва на мъжете
в сладки сънища дори.
Тя не може да обича,
всеки нея нарани.
Само може да съблича
души в заблуда и мечти.
.............................................
От днес такава аз ще бъда!
За радост може би, или тъга?
Но не ще последвам пътя,
аз на леката жена!
Просто, мисля да започна
коварна, шеметна игра.
© Цветомира Тинкова All rights reserved.
красива си, повярвай си, с обич за теб.