Aug 12, 2008, 8:51 PM

Игра на чувства 

  Poetry » Love
788 0 0

Хиляди мечти, ти ги заличи.

Мразя те, помни, теб ще те боли.

Сърцето ми разби и то сега кърви.

Всичко е лъжа, дори и любовта.

Остави ме в нощта да страдам сам сама.

Обичаш нея ти, за мен не те боли.

И нашата ''игра'' приключи на мига.

© НадИтуУ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??