Jun 25, 2009, 9:06 PM

Игра за куражлии 

  Poetry
873 2 13

Отново ли се сърдиш на света?

Виновен ли е той, че не познаваш

стремежите си, своята душа

и миналите грешки не признаваш.

 

Отчайваш се от дребните неща,

разкъсваш се от хиляди тревоги

и виждаш не приятелска ръка,

а чаша, пълна с лепкава отрова.

 

Във себе си се вгледай. Тук. Сега.

Това не е измислена магия.

Каква е всъщност твоята мечта?

Инсайтът е игра за куражлии...

 

 Не се отказвай. Знам, че ще боли.

Прозренията искат си цената.

По-лесно ти е бягството, нали?

Тогава... затвори отвън вратата.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??