Игра за възрастни е Любовта!
Жестока, безпощадна е. Война!
Бошуват в нея страсти и желания
и не важат за нея правила.
И парадокс житейски в нея има –
богатството и състои се във това,
че мразим я или си я обичаме –
в краката сме И – нейни сме деца!
Във Нея няма капка предразсъдъци
и не усеща лепкавата кал...
Обичах ви! Защо ще ми се сърдите?
Ако не съм обичал, за какво съм тук живял?
© Ангел Милев All rights reserved.