Първи път:
Подхлъзнах се на рампата за инвалиди –
не бяха сложили и стъпала.
За немощните ги е "грижа", очевидно.
Сега с един са повече. Хвала!
Втори път:
Подхлъзнах се на рампата за инвалиди –
не бяха сложили и стъпала.
"Загрижени" за слепите са, очевидно.
Сега и куци са. Хвала.
Трети път:
Подхлъзнах се на рампата за инвалиди –
не бяха сложили и стъпала.
И още сетива ще си отидат,
но теракота имаме. Хвала.
12-17.11.2018
© Мария Димитрова All rights reserved.