Nov 20, 2014, 11:33 PM

Илюзия... 

  Poetry
645 0 16

Една илюзия красива

се съблича.

Наистина

на истина прилича.

Смирено ляга

на вината във нозете.

Една вина

във тъмното ù свети -

ненацелувана, самотна

закъсняла,

привидно черна

и безумно бяла...

Една илюзия пияна

се съблича.

Наистина

на истина прилича...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??