Aug 13, 2008, 11:53 AM

Илюзия 

  Poetry » White poetry
824 0 3
Малка илюзия.
Истински корал.
Червената вода в реката,
полетяла към водопада.
Любов на капки и прозрачни струи,
диамантени думи
и път без изход.
Живот в теб,
безмълвна амфибия,
искаща още и още.
Завинаги и никога.
Разпилени листи по масата,
без вдъхновение и воля.
Обещание за вечност,
горещи устни,
отпечатъци по тялото,
стъпки към морето,
танцуващи вълни
и моето тяло,
изплувало на повърхността
като ангел със счупени криле
от безбрежието.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Малка илюзия...
  • Защото си много млада да носиш в себе си толкова тъга и да се чувстваш със счупени криле.А иначе стихът е много хубав.Пред теб има много красиви реки и водопади от нежност и любов.
  • Много хубав стих!Поздрав,Слънце!
Random works
: ??:??