ИЛЮЗИЯ
Илюзията пак сама остана
да лекува света от безверие.
Любовта полудяла пристана
на разума. Без взаимно доверие.
Мечтата занаят захвана,
в остарелия цех - Безхаберие.
Младостта от кючека се схвана.
Лекуват я... със суеверие.
Съдбата вече чака подмяна.
Бъдещето лентяйства в безделие.
Невярната старост трипер прихвана.
Мъдростта навлече протрито поверие.
Сурогатна майка завистта стана
и с милостта родиха - едно лицемерие.
Бащата уплашен се скри зад дивана.
Животът пиянства на светско веселие.
Прогонена, истината крещи на мегдана.
А делникът загуби своето мнение........
......Но ..... Вярата оживя зад паравана.
И с болката си плати - а не с дарение!
Wali/Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.
Жалко за героите,които си представила перфектно!
Но...Вярата...Да!Вярата!
Поздравления,Виолета!!!