Ти казваш ми, че си предадена.
От кой и от кого тъй страдаш?
Нима когато се отдаваш
на истината, чакаш награди?!
Наградите са винаги еднакви.
Наградите са трънени безумства.
Първи ще те наградят лукавите.
И ще го направят най-изкусно.
Ще те заслепят, ще им повярваш!
С думи ще те нарисуват...
Но полегнеш ли на ложето на славата:
предаваш себе си, безумнице!
© Стойчо Станев All rights reserved.
Наистина, всички сме деца на Дявола и Бога!
Приеми моите искрени благодарности за коментара!