"Ако падаш от висока скала - опитай се да полетиш" - реплика от култовата сага "Вавилон 5"
Кой си ти
и коя съм аз!?
Там някъде
между секундите
е времето
между тик и так,
в което ти и аз
сме си нужни.
Имаме хиляди
варианти,
да бъдем себе си
и... хиляди
възможности,
да бъдем чужди.
Разбирайки -
кои сме,
осъзнавайки
целта
на съществуването,
изричайки
безброй
безразсъдни думи -
затваряме една врата,
но отваряме друга.
© Jivka Koleva All rights reserved.
варианти,
да бъдем себе си
и... хиляди
възможности,
да бъдем чужди."
... тази част много ми хареса!
Не знам защо нямаш коментари и направо се нервирам как под нескопосни стихотворения валят възхвали, а други в пъти по-читави стихове остават незабелязани!