Oct 6, 2017, 11:18 AM  

Имам си сърце 

  Poetry » Other
492 4 14

                        (На моята съпруга)

 

               Имам си сърце и то ми стига,

               планини да местя, мравка да спася.

               То топли ме и всеки ден ме вдига

               изгрева да видя, смело да вървя.

 

               Имам си сърце безгрижно, лудо.

               Запъхтяно денем, нощем във мечти.

               Макар и беден, без палати чудо,

               открих добро във твоите очи.

 

               Имам си сърце да те обича.

               Да бъда жив си ти причина.

               И все тупти, на теб се врича,

               ти моя истинска полвина.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??