Jan 9, 2022, 6:04 PM

Импресия 

  Poetry » Landscape
969 2 11

Брезичката посипваше снега със злато

Целуваше се слънцето с водата,

а тя пък от любов замаяна

обърка роклята си със дъгата.

На паякът разсеян с мрежата забравена

играеше си вятърът между листата.

А  аз си мислех,  че такава красота

възможна е единствено в мечтата.

 

© НадиКа-Н.Тодорова

© Надежда Тодорова - НадиКа All rights reserved.

Произведението е включено в:
  791 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??