Jan 21, 2024, 10:31 AM

Интерлюдно 

  Poetry » Civilian
241 1 0

       

Някак ми е интерлюдно –

трака сглобката без такт.

Хаотично и налудно

е препуснал този впряг.

 

Към Европа, към Европа

Еврозона и Шанген...,

но на кухо някак хлопа

тъй любимият рефрен.

 

Към Европа с мафиоти,

със цървули и галоши,

а пък разни идиоти

бранят своите Альоши.

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??