Aug 8, 2023, 5:46 PM

Интимен вторник....¿♡ 

  Poetry
208 0 2

Вторник е мощна бутафория.

*

Вторник е 60-дневна интимна история.

*

Вторник е изкривена реалност.

*

Вторник е безделие токсично в гнила елитарност.

*

Вторник е очевидна деволюция.

*

Вторник е грохнала революция.

*

Вторник е изнасилена интимна връзка.

*

Вторник стихийна манипулация разпръсква.

*

Вторник е сложен казус.

*

Вторник е пагубно престъпление.

*

Вторник е жалка мярка за неотклонение.

*

Вторник е формална истина.

*

Вторник е доказателствена измислица.

 *

Вторник е строго извращение.

*

Вторник е примитивно ожесточение.

*

Вторник е неизлечима телесна повреда.

*

Вторник е продупчена с пергела теорема.

*

Вторник отнема всякакво милосърдие.

*

Вторник е крещящо прискърбие.

*

Вторник е доказателство само едно.

*

Вторник лъха на гнило общество.

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??