Nov 24, 2014, 6:57 PM

Интимно 

  Poetry
610 0 13


Интимно


с теб 

си разменяме 

късчета светлина

(няма нужда от клетвени изречения)

и днес 

на крак 

изричаме копнежи и съмнения

(живеем в смъртното човешко измерение)

прегръщаме се 

с поглед 

в сладостта на ласкавия миг

(под миглите си крием песъчинките на здрача)

така живеем 

ден за ден 

и ден след ден

(дори да искам няма как да те изплача)  

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??