За теб написах всички рими,
дори когато буквите отричаха,
всички стихове и химни,
с които ти говоря за обичане...
В моя малък поетичен храм
ще сме щастливи и незрими,
в него името си ще ти дам
и ще живеем там, любими...
© Милица Игнатова All rights reserved.