Dec 10, 2009, 9:31 PM

Искам 

  Poetry » Other
331 0 0

Да пресътворя злото

                         в светлина

е мечтата, която

         в сърцето си крия.

Да бъда за някого

                  неговата,

               неповторимата

и чувствата ми да напират.

Не принц, а Човекът до мен

                                   да спре,

като Диоген с фенера се

                             скитам.

Обичана съм и

                        да обичам.

Мечтая,

          а сърцето ми все

                     по-бавно

                          се свива.

Защо ли не звъниш?

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??