Jul 2, 2017, 8:55 PM

Искам 

  Poetry
417 1 7

искам слънчева рокля
на точки
и убийствена шапка
с перо
после филм романтичен
разходка

 

за финал:
най-случайно добро

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??