Jan 20, 2019, 7:46 PM

Искам. 

  Poetry
268 0 1

Искам да не плача, плача...
Искам да си тук.
Искам да обичам.
Със смешни имена
на пук да те наричам.
Но времето се влачи, влачи...
Искам да не трябва
пак да се сбогувам.
По ръба на устните си
в целувки ще те трупам.
Ах, спомените тача, тача...
Искам във очите
свои да те скрия.
Така свидни сълзите
нямаше да трия.
Уви, сама се давя, давя...
Искам щом те няма,
поне да спра да искам
във косите твои
пръсти да притискам.
Искам тебе да забравя, бавя...

© Доротея All rights reserved.

Ретроспекция към мен от преди 3 години - абсолютна ревла. :D

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??