May 21, 2007, 12:53 PM

ИСКАМ. . . . . 

  Poetry
2068 0 6
 

               И  С  К  А  М . . . 


Искам да съм дива, непокорна,

като лудо бързаща река.

Искам да съм тиха и спокойна,

искам да съм нежна и добра.


Искам да съм жарка, като слънце,

да съм топла, като летен дъжд.

Искам да съм волна женска самка,

ти да бъдеш моя самец - мъж.


Искам да ме любиш ненаситно,

чак до ранни утринни зори,

да гори във нас една стихия,

ако ще да ни изпепели.


Искам да съм твой последен пристан,

да съм твоя сбъдната мечта.

Искам да съм всичко онова, което

си очаквал от една жена.

© Тонка Янакиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??