Aug 29, 2019, 3:56 PM

Искам цялата Дъга 

  Poetry » Love
225 0 0

Да умираш - не ти позволявам!

Да умираш - забранявам ти!

Чуваш ли!

Не ранявай сърцето ми,

не убивай душата ми

 с тези тежки и черни мисли и думи...

Трябваш ми! 

Нужен си ми, за да те обичам!

Забрави ли?

Не си ли спомняш,

че заради тебе дишам,

че заради теб все още крача по земята.

Аз зная, че един за друг родени сме, 

че истинска между нас е любовта

Ръката си отдавна

към тебе съм протегнала.

Чакам те и искам цялата Дъга.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??