Dec 28, 2011, 4:48 PM

Искам да бъда 

  Poetry
575 0 1

Да бъда крехко цвете искам

във ласкавите ти ръце -

със топъл дъх да ме притиснеш

и да погаля твоето лице.

 

Небето искам аз да бъда,

оглеждащо се в твоите очи,

в които пламакът на бъдното

с надежда и любов запали ти.

 

Ще бъда жарък, бурен вятър,

ще те застигам като миг.

Ще бъдеш изненадана всякога

от нежност, ураган и стих.

 

В река да се превърна, да се влея

във всички твои сетива.

Да те очаквам аз и да копнея

да ме докоснеш и да стана на дъга!

© Любка Момчилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??