Jul 28, 2012, 10:58 AM

* Искам да бъда намерен 

  Poetry
538 0 3

Искам да бъда изгубен.
Искам да бъда намерен.
После цялата лудост
някого друг да обсеби.

Искам да бъда охулен,
после да бъда пречистен.
В най-белите думи
да обличам своите мисли.

Искам свободен да бъда -
да мога(,) да искам(,) да вярвам,
че от всяко мъничко чудо
хиляда нови покарват.

Поисках и бях изгубен.
Ето – вече съм намерен.
Пречистен, свободен до лудост
с хоризонти без предели.


 

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??