Ако бях нерез,
щях да искам да си моята свиня!
Щях да грухтя в чест на твойта прелест
упоен от ароматната твоя воня...
Щях да ти предложа свойта кочина - палат,
със помия апетитна щях да те изхранвам.
Нямаше и да почувстваш сексуален глад -
На тези двеста кила страст, как щях да се радвам...
Мечти, мечти... Уви, оставям си все същият козел...
Но не издържам! Искам само тебе за жена!
И без това съм голочел,
най-много... да ме зарадваш с красиви рога...
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Благодаря за усмихнатия коментар, Ничка 😋🤪😋