Dec 14, 2008, 11:33 PM

Искам да те имам 

  Poetry » Love
942 0 3

            Искам да те имам

 

 

 

 

 

Искам да те имам дори и след греха,

да те имам винаги - и в радост, и в тъга.

Когато след кошмар събудя се в нощта,

ти да ме помилваш с трепетна ръка.

 

 

 

Искам да те имам, дори когато от студа

на душевната ти зима всичко замръзнало е във леда.

С целувките си жарки да стопя в сърцето ти снега

и в очите ти да грейне божествена дъга.

 

 

 

Искам да те имам... Ела при мен сега!

Ела, за да намерим себе си във любовта!

Така... Сега помилвай ме! Аз ще ти подаря мечта.

Ти ме прегръщаш, а ръцете ти са вечността!

© Яна Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??