Aug 2, 2017, 8:31 AM

Искам те! 

  Poetry » Love
406 2 5

Искам те!

 

Как искам с душа да заплачеш
и сълзите ѝ в мен да попият
най-соленото лято в очите
с любовта да не можеш да скриеш...

 

Как искам в нощи, безсънни -
да ме търсиш със поглед в тъмата,
а когато в утро осъмнеш,
без глас да крещиш в тишината...

 

Как искам друг да не искаш,
само аз да съм блян за сърцето,
да изтръпваш, когато помислиш
как страстно обичам с ръцете...

 

Как искам твоите устни
до възбуда от жар, бездиханно
да потърсят от моите въздух
и да пиеш все дълго и жадно...

 

Как искам го твоето тяло
да трепери под моята плът
от желание с влага завряла
да ме любиш, сякаш до смърт...

 

Как  искам Те, Господи, как...
А не мога в стих да опиша
всяко чувство, раждащо грях
от това, да не спреш да обичаш..

 

Danny Diester
10.09.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Замисли ме.. За човек, който не обича да пише.. за 9 м съм написал 408 стиха, над 30 есета, и още толкова разказа... Половината да не стават, пак е много! Ужаааас
  • Ех, ама... Ми освен едно голямо Благодаря? А аз пък не обичам да пиша... Трудно за обяснение, но... факт!
  • Поздрави! Харесах!!!
  • Чакаме следващото! Поздравления, приятелю! Не може да се опише с думи.....
  • Толкова горещо, влюбено, истинско! Браво!
Random works
: ??:??