В сърцето ми измяната още гори,
в душата ми останаха подлите ти лъжи,
утеха търся във виното аз
и чакам да чуя пак твоя глас.
Ръцете ти галеха тялото ми,
а сега прегръщат чужди коси.
Върни се при мен, аз ще те приема обратно,
върни се, мили, искам те, но за кратко...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.
прости, забрави...и продължи...
с обич, Валентина.