Oct 29, 2016, 3:15 PM  

Искаш да знаеш коя съм? 

  Poetry » Love, Landscape
1171 4 2

Аз не съм студената зима.
Нито съм горещото лято.
Със сигурност не съм ветровитата есен.
Нито съм странната пролет.
Не съм нощ.
Не съм ден.
Не съм перфектна, но и ти не си!

 

Аз съм от всичко по малко
и от всичко по много.
Аз съм пролет и есен,
аз съм зима и лято.
Зависи как се отнасяш към мен,
така и аз ще ти отвръщам.

 

Ако ме ядосаш,
мога да бъда мрачна и студена зима.
Ако се държиш мило с мен,
мога да бъда приветливата и дружелюбна пролет.
Ако ти е все едно като си около мен,
то аз ще бъда красивата, но хладна есен.
Ако ме побъркваш, защото искаш да съм различна,
аз ще бъда най-горещото лято което някога си имал.

 

От теб зависи
дали ще бъда приветливото слънце
или тихата луна.
Дали ще бъда усмивката на изгрева
или досадните лъчи които те събуждат.
Дали ще бъда тихия и великолепен залез
или ще бъда изчезващия лъч светлина от живота.

 

От теб зависи това дали да съм
мрачен или
топъл и нежен ден.
Дали да съм приятна, хладна нощ
или най студената и бурна вечер.

 

Мога да съм лек и приятен ветрец,
прошепващ нежно песните на птичките
или да бъда ураган, проглушаващ ушите ти.
Мога да бъда приятно топло слънце,
но мога да бъда и пустинен ад за теб.
Мога да бъда малкото облаче,
което скрива слънцето, което пече силно,
но мога и да съм гръмотевична, безспирна буря.

 

Аз съм луна, аз съм слънце.
Аз съм пролет, зима, лято и есен.
Аз съм кошмар и любим сън.
Ще бъда това,
с което мога да отговоря
на поведението ти към мен!!!

 

The Outsider

© Dark Wolf All rights reserved.

Моля,
не присвоявайте за свое!!!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Една жена според сезоните и времето. Интересно! Китайците казват, че жената трябва да е обвита в хиляди воали - всеки ден да сваля по един и никога да не е разголена напълно /да си остани винаги загадъчна и интересна/
  • Хареса ми! Донякъде се открих в творбата ти и образите и. Бори се за себе си, както и лирическия ти!
Random works
: ??:??