Всяка жена, казват, е цвете.
До болка го знаеш, поете!
С красота и ухание в полет те грабва.
Иска само да я обожаваш. ТРЯБВА! ;-)
Фатални жени има. Те са огън през зимата.
Съзираш такава. Забравяш си римата.
Потъваш в очите й. Напускаш земята...
Целуваш я. Ток! О, да! Това е ЖЕНАТА!
След срещата всичко в теб ръкопляска.
Търсиш лист, спешно! Започваш да драскаш. ;-)
Въртиш се в леглото. На сън я събличаш.
Полубуден спиш. До смърт я ОБИЧАШ!
Да, всяка жена е цвете!
Имал си много и знаеш, поете!
Но искаш само една. Тя е фатална.
Любовта с нея е вихър, страстта ви - САКРАЛНА!
23.04.2008 г., с фатално-сакрална усмивка за... Redi ;-)
© Фиона All rights reserved.