Sep 22, 2008, 10:13 AM

Искаш ли?... 

  Poetry » Humour
1078 0 33

           Искаш ли?...

Искаш ли да те открия,
какъвто и да бъдеш ти,
аз зная, че си секс-фурия -
рисуваш женските мечти!?...

Искаш ли да те намеря,
дори да си на остров - сам,
с Амур в сърцето ти отстрелвам
канибалски танц и ще те ям!?...

Искам те - потегляй скоро,
към мен със своето "Порше"-
тръгвай, за да видят хората,
че си най-страхотното парче!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??