Mar 7, 2008, 5:49 PM

Искаш ли? Ще бъдем различни 

  Poetry
624 0 12

                                             на моето момче

 

 

Искаш ли

да разплетеш косите ми?

Заплитаха ги

досега със фалш и лъжи...

 

 

Искаш ли

да не триеш сълзите ми?

Подарявай ми

нови животи наместо прощални думи...

 

 

Искаш ли

да не бъдем романтични?

С усмивки

ще подминем суетата, разкошните витрини...

 

 

Искаш ли

и след полунощ да бъда твоята принцеса?

Кажи ми

това, което вече прочетох в твоите очи...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??