Jan 10, 2010, 10:54 AM

Искаш ме 

  Poetry » Love
645 0 2

Погледна ме със поглед еротичен,

от лепкав мрак е тази нощ.

Да бъда с теб, но ти си тъй себичен,

по дяволите твойте думи и разкош!

 

Да бъда с теб, това е лудост,

защото пак стократно ще боли,

вземи на заем друга глупост,

разбий в скалата нейните мечти.

 

Да бъда с теб, това е вдъхновение,

то идва само в топлия ми сън.

Не се сърди, но ти си оскърбление,

обвързал си се с пошлостта навън.

 

Сега върви, не се обръщай,

че мойта обич вятърът отвя!

Бъди скиталец и не се завръщай

на моя праг и моята врата!

© Даниела Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??