Aug 22, 2012, 5:18 PM

Искрено и лично 

  Poetry » Love
597 0 0

Даже не разбрах греша ли?

А към вярното вървя ли?

С теб не сме в една посока,

но сме заедно в живота...

 

Даже не разбрах какво е.

Но далече от любов е...

Имах някаква надежда,

тя със времето изчезна...

 

Но едно разбрах отлично,

казвам искрено и лично,

отсега си забранявам

шанс на грешните да давам!

© Ивайла Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??