Искрено твоя
Не любя и не съм
любима.
Не ходя по море от рози.
Нито съм душа ранима.
Някога обичах, да.
Не съм частица неделима.
И частите ми скърцат.
Нито знам какво е рима.
Бе детска любов.
Обичам, за да може да ме има!
Любовта умря и ме уби.
Превърнах се в любов незрима.
В памет на теб, Любов!!!
И сляпа съм,
и наред обичам,
защото няма да те срещна пак...
© Йоана All rights reserved.