Aug 24, 2011, 11:35 AM

Испанката с китарата 

  Poetry » Other
889 0 2

http://www.vbox7.com/play:e722c451

 

 

Китара съм, китара седмострунна,
прегърната от мургава испанка.
Душата ми в мелодия безумна
излита в мрака син - прозрачна сянка.

Испанката тъй чувствено ме гали.
Целувам в ритъм пръстите ù леки.
Луната слуша в унес онемяла
и мами ни по лунните пътеки.

Светът изчезва. Няма нищо друго
освен прекрасна музика лъчиста.
И кротко ляга нежност теменугова
под трепетните пръсти на артистката.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??