Oct 1, 2018, 10:33 AM

Истанбулката Конвенция 

  Poetry » Civilian
503 1 5

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

 

Аз харесвам таз Конвенция
да не биеме жените,
но имам мъничка претенция...
`Ми те като ни бият – спите!

 

Харесвам също двата пола,
за третия не съм наясно,
търсите теле под вола,
ту от ляво, ту от дясно,
но дирите май друго нещо
... дълго, право и горещо.

 

Приетият „Джендър“ със закон
на „Кентавър“ ми прилича,
ни човек е, нито кон,
мелез някакъв - различен.

 

К`во ви пречиме бе „хора“
та искате и на хартия...
някак си покрай жените
да вкарате и таз помия:
- Децата ни да развратите?

 

И мечтая... утре, Вие,
създатели на таз проказа,
вашият Син деца да ражда!
„Джендърската“ ви зараза
нова раса да изгражда.
..............................................
Господ Ева кат` създал,
това ме днес успокоява,
че не е създал „педал“,
щото задник плод не дава,
не може да се размножава.

 

Весо: 26.01.2018г.

© Веселин Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Точно така!
    Но за всичко е виновен Арнолд Шварценегер с филма си "Бременният" . Той ги подучи, негодникът...😂
  • Благодаря ти "ТикТак". Благодаря и на вас, "Щураче" и "Вода". Яд ме е, че ви използват /жените/ за параван, за да прокарат п***раските си идеологии и да манипулират съзнанието на децата ни. Ей за това го съчиних, пък който разбрал, разбрал.
  • Актуално, находчиво и с позиция...
    Поздравления!
  • Ей, перфектно си го казал! Нямам нищо против кентаврите, но да не ми вирят опашки в лицето
  • 😀😀😀
    Поздрави!
Random works
: ??:??